Vakna med ett hopp! 

10 Mars 1876 gör Alexander Graham Bell det första telefonsamtalet till Thomas Watson och säger ”Watson, come here. I need you.”

Utvecklingen har gått framåt i kommunikationstekniken och det är vi glada för eftersom det gjort att vi kunnat sända LIVE radio från radions studio i Marbella. Denna morgon hade vi ett inspirerat samtal med Josephine Flatebö, som för 12 år sedan startade flatebo.se

Föredraget har vuxit och de lanserar nu en internationell webshop som heter: meandmyhousestore.com. Namnet kommer från Josua 24:15 ”Men om ni inte vill tjäna Herren, så välj i dag vem ni vill tjäna, antingen de gudar som era fäder tjänade på andra sidan floden eller de gudar som dyrkas av amoreerna i vilkas land ni bor. Men jag och mitt hus, vi vill tjäna Herren.”

Vi pratade även med Lovsångsledaren Mia Runeson som arbetar på Davidmedia.se.

De har kommit ut med sin 70 livsångsskiva och med vishet och erfarenhet berättar hon hur vi bör se på lovsång och hur det ska ena oss till en tillbedjan av Gud!

Vi vill att du som lyssnare nominerar någon till vår utlottning av ett fint presentpaket från Me and My house ( värde300kr)

Och Davidmedia ger bort två st av deras nya lovsångsskiva ”Du ger oss mod”

Det du gör är att skicka in namn på någon du vill uppmuntra med någon av dessa gåvor och varför. Du kan skicka in namn under hela dagen den 10 mars till

Morgonpuls@sverigeskristnaradio.se

Kom ihåg att ditt liv har en mening och Jesus kom inte för att döma världen utan för att rädda oss! Han vill älska dig, ta hand om dig och blåsa evigheten in i ditt liv! Han vill även vara en praktiskt Gud, han gör till och med damsugsmirakler!

Tro Hopp och Kärlek,

Linda

Allt detta och mycket mer i dagens MorgonPuls

Live! Fredagar 6.30-8.30

LYSSNA IGEN HÄR