Vakna med ett hopp! 

En Fredagsmorgon med uppmuntran uppmaningar och utmaningar.

Erika veckans vardagshjälte fick genom ett email till ledningen för sitt gym en Buddha staty borttagen från gymlokalen. Erikas agerande uppmanar oss alla till att våga vara en röst och inte bara tyst ogilla det som sker på sitt arbete eller skola.

Alf B Svensson Veckans familjehjälte som med sin erfarenhet både privat och genom sitt yrke som psykolog uppmuntrar oss både som föräldrar våga säga ifrån och som äkta makar att pilla mer på varandra än på mobilen.

Läs gärna någon av hans böcker Håll kärleken levande och Våga vara förälder.

Mikael Nimmersjö är kursansvarig för One mission eleven, en 15 veckors lång missions kurs som startar i höst. Mikael utmanade oss att missionsbefallningen är för oss alla och inte enbart de som åker ut på fält. Men att i missionsbefallningen även ligger att nå de onådda folken som de byarna i Sri Lanka som One Mission Eleven kommer åka ut till i höst.

Läs mer på www.hope.se eller direkt till Mikael.nimmersjo@hope.se 

Vi fick också glädjen att presentera vinnaren av höstens långweekend i Frankrike och till Magdalena och Björn Hedströms gård  L’abri la Vall. 

http://www.labrilavall.com 

Var det länge sedan du besökte en kyrka och evigheter sedan du pratade med Gud? Då uppmuntrar vi dig att just denna helg göra ett besök till någon av de kyrkor som finns i din närhet och redan nu där du befinner dig öppna ditt hjärta för ett samtal med Gud. Kanske är det ditt allra första. 

Gud är en gentleman och kommer aldrig att tvinga sig på dig. Men i Jakobsbrev kan vi läsa ”Närma er Gud, skall han närma sig er. När du frivilligt väljer att söka Gud, kommer han inte vänta på sig att uppenbara sig för dig. Han väntar bara på ditt godkännande.

Vi önskar dig en helg med glädje och frid.

Live! Fredagar 6.30-8.30

LYSSNA IGEN HÄR NEDAN