Vakna med ett hopp! 

Ibland kan det man har planerat bli något helt annat!
Precis just det hände denna morgon på Sveriges Kristna Radio. MorgonPuls, radions Live sända Talkshow, blev till större delen denna morgon inte alls LIVE. Eller rättare sagt, det vi ville sända, sändes inte. MEN som tur är spelar vi in för att ni kan lyssna i efterhand och när ni själva vill. Och det uppmuntrar vi verkligen er att göra.
Denna morgon får ni höra hur spännande livet blir för de vanliga människor som ställer sig till förfogande för Guds plan och vilja. Ett liv med Gud är alt annat än tråkig vardag!
Lyssna på paret Pernilla och Peder Miettinen, som förra året tog med sig två av sina barn för att ge tid mat och kärlek till gatubarnen I Siam Rep i Kambodja.
Lyssna till Donna Jenning som i morgon åker med ett team till Libanon för att ge kärlek och glädje till barnen i ett flyktingläger.
Lyssna till Ander Gerdmar som på måndag har premiär för sitt program Ordet, Bönen, Anden här på Sveriges Kristna radio. Han vill få oss troende att växa och vakna varje morgon med ett lårljung öra!
Helt enkelt en super morgon, men bevis på att Gud vill och kan använda vem som helst för att få möjlighet att älska oss människor hela och rena igen.
Den här morgon fungerade inte alls tekniken som jag ville, men det blev precis som det skulle!
God morgon och eftersom du andas har Gud en plan och ett syfte med ditt liv, kom ihåg det!

Live! Fredagar 6.30-8.30