Vakna med ett hopp! 

Efter en vecka där ondskan ännu en gång försökt göra sitt för att skapa rädsla, oroligheter och förakt för varandra är det ännu viktigare att vi kommer tillsammans och hjälper varandra att se ljuset som i allra högsta grad är aktivt och levande. Vi behöver ännu mer bygga hälsosamma relationer och en medvetetet över hur vi aktivt kan sprida glädje kärlek och hopp till oss själva och de människor vi har runt omkring oss.
Himlen finns på riktigt och från det Kungadömet kan vi ta del av de goda nyheten om att vi kärleken har övervunnit allt! Budskapet om Påsken och den kärleken som Jesus i aktiv handling visade oss när han med sin död gjorde oss fria från mörker, hopplöshet, konflikter, meningslöshet sjukdom och död är Hoppet och ljuset vi ständigt kan lita på!
Den här morgonen vill vi uppmuntra dig att det kanske är dags att göra någon förändring i ditt liv för att växa ge eller genom att resa på dig och börja vandra i den uppgiften Gud lagt i just ditt liv.
Emanuel Zethson rektor på School of Lights var med oss denna morgon och berättade om just sin bibelskola. School of lights är kopplad till församlingen Södermalmskyrkan i Stockholm och han berättar bland annat varför det är en viktig koppling.  Gå in på www.lights.school för att läsa mer om skolan.
24-28 April har de en tema vecka kring Jesu återkomst, där vem som helst som är intresserad av skolan och vill veta mer kan komma.
Frida Hutchings är en trebarnsmamma som tog tag i ett tydligt behov i sin församling. Behovet att kunna lämna sina barn i en rolig kärleksfull och trygg miljö medan mamman och pappan går på date. PlayDate en underbar vacker idé som visar tydligt på församlingens styrka när den är som bäst. Någon ser ett behov och gör något för att fylla det. Vill ni veta mer om hur du kan göra något liknande på den platsen du bor, eller kanske bor du i närheten av Uppsala eller känner någon som gör det kan ni läsa mer här på LivetsOrds Hemsida >>
Författaren Amanda Göransson var fullkomligt trasig och såg inte någon mening med att leva längre när hon en natt vaknade av att någon bad henne gå till Universitetets Kristna grupp, och där skulle hennes liv förvandlas….. och det gjorde det. Hennes frälsningsupplevelse ger stort hopp till människor som kanske tror att det inte finns någon väg framåt.
För några år sedan skrev hon Warrior Woman, Arise som under våren kommer komma ut på Svenska! En bok som inspirerar kvinnor att resa på oss och radikalt tillsammans i vår bräckliga styrka möta och älska människor på samma sätt som Jesu gjorde i människors vardag. En veckohandling kan förvandlas till en Älska-som-jesus-handling.
TA OCKSÅ CHANSEN ATT VARA MED I UTLOTTNINGEN AV EN WEEKENDRESA TILL FRANSKA MEDELHAVSKUSTEN!
Kom ihåg: Har du en puls och andas har du fortfarande ett syfte och en uppgift på den här jorden.
Vår och värme åt folket!
Gud välsignelse,
Linda Odén

Live! Fredagar 6.30-8.30

LYSSNA IGEN HÄR NEDAN