Vakna med ett hopp! 

I morse hade vi glädjen att ha radiopremiär för Erik Ecke Bergmans nya singel “Blott en dag” finns att lyssna från idag på Spotify. Hans nya skiva kommer ut den 14 april och heter Eldsånger. En skiva där Erik hämtat sånger från den senaste väckelsetiden i Sverige men även med sånger från Martin Luthers. Han kommer under våren och sommaren vara ute och turnera med Hans Jansson i sammarbete med VärldenIdag. Mer om Erik och vart du kan höra honom hittar ni på http://eckebergman.se och på hans FB sida. Redan på Söndag kan man lyssna till honom på Öckerö och Filadelfia kyrkan kl 11.00 och på kvällen i Habo. 

VI tycker om att ge bort saker till de som behöver en uppmuntran och det är tur att Davidmedia tycker detsamma för de har gett oss två skivor av Eldsånger att ge ut. Så ta chansen att göra någon glad med ett ex av skivan. Skicka in din nominering till morgonpuls@sverigeskristnaradio.se 

Den 14 april ser vi till att någon får skivan.

Ett stort Tack till DavidMedia!

Örjan Landgren studerar på Chalmers och är ordförande för CKG. Chalmers Kristna Grupp. under denna vecka har de anordnat något som de kallar för Skeptiker veckan. De har varje dag bjudit på Lunchföreläsningar med teman runt kristen tro som passar en skeptiker i vetenskapsvärlden. CKG träffas varje vecka vid olika samlingar och platser. På www.ckg.chs.chalmers.se finns all info du behöver för att komma i kontakt med Örjan och de andra i CKG. De har även en Fb sida.

VI vill naturligtivs påminna om vår utlottning av en weekend resa för två till L’abri la Vall på den franska sydkusten. Resa boende och mat är allt inkluderat i denna underbara påsk-utlottning där resan sker i September.  På http://www.labrilavall.com kan ni läsa mer om Björn och Magdalenas Hedströms paradis och på http://sverigeskristnaradio.se/morgon-puls/ kan du läsa mer om hur du gör för att bli med i utlottningen.

Vi önskar er alla skeptiker eller ej en riktigt hoppfull och glädjefylld helg,

Kom ihåg: Har du en puls och andas har du fortfarande ett syfte och en uppgift på den här jorden.
Vår och värme åt folket!
Gud välsignelse,
Linda Odén

Live! Fredagar 6.30-8.30

LYSSNA IGEN HÄR NEDAN