Sveriges Kristna Radio är beroende utav våra lyssnares support genom bön och genom ekonomisk support för att sända hoppet ännu längre och till ännu fler. Vårt mål är att se varenda timma – dygnet runt – buren i förbön och stöd. En genomsnittlig timma kostar idag 300 kr och för detta kan vi utveckla ännu mer program och resurser som både stärker tro och berör liv. Med ditt stöd kan vi också nå ut på fler platser och förverkliga en böne- och samtalsjour som ett fantastiskt komplement för att kunna erbjuda hoppet som Sverige verkligen behöver.

 

Du kan ge en gåva direkt till något av följande konton. Betalningsmottagare är Sveriges Kristna Radio:

    • Bankgiro 430-9597
    • Plusgiro 520264-3

Bli Månadsgivare

Du kan stödja oss genom att bli en månadspartner. Ladda ner en autogiroblankett och skriv ut.

ANNONSERING

Du kan också stödja oss genom att köpa annonser i radion av oss. Kontakta vår marknadschef Roland Greén för mer information om detta:

Epost: roland.green@sverigeskristnaradio.se
Tel 070 750 9690

[give_form id=”4504″]

Sveriges Kristna Radio – Klubben är för dig som vill stötta oss löpande med samtidigt få unika erbjudanden från våra annonsörer och samarbetspartners. För att nå ut med visionen med vår radio behöver vi personer som stöttar och med bön, producera program och stöttar oss ekonomiskt. Men vi vill också vara med att ge tillbaka till alla personer och företags som är med oss, därför startade vi Klubben – för er som gillar oss.

Tack för att du är med oss.